TAGLIATELLE CU SOMON AFUMAT

20170106_163354

INGREDIENTE:

  • 250 g tagliatelle
  • 100 g de somon afumat
  • 200 g de smantana de gatit
  • unt cat o nuca
  • parmezan ras
  • patrunjel
  • ceapa

MOD DE PREPARARE:

  1. Se pune la fiert pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet.
  2. Se curata şi se toaca ceapa mărunt (daca nu vreti cu ceapa sariti acest pasaj). Se spala şi se toaca pătrunjelul. Somonul se taie fasii.
  3. Intr-o tigaie se topeste untul si se pune ceapa impreuna cu jumatate di somonul afumat.
  4. Se adauga smântâna. Se presara sare si piper dupa gust.
  5. Cand pastele sunt fierte se scurg si se pun peste sosul preparat anterior.
  6. Se completeaza cu restul de somon ramas si parmezan ras. Daca devin prea uscate se mai adauga putin din apa in care au fiert pastele.
  7. Se servesc calde cu patrunjel tocat deasupra.
Previous Entries BATON DE BISCUITI CU MASCARPONE SI NUTELLA Next Entries CIORBA FALSA DE BURTA

Lasă un răspuns