CIORBA FALSA DE BURTA

fb_img_1483885604129

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

Se spala, se curata legumele si se pun la fiert  cu apa, sarea si ulei. Se acopera si se lasa la fiert, la foc mic, timp de 30 de minute.

Dupa ce legumele au fiert, se scot, se blenduiesc si se adauga din nou in oala cu supa.

Ciupercile pleurotus se curata de extremitatile lemnoase si se taie fasii. Se adauga in oala , se acopera si se fierb timp de 20-25 de minute.

Smantana se amesteca impreuna cu 2-3 polonice de ciorba si se adauga treptat in oala (in felul acesta nu veti avea surpriza ca sa se taie compozitia). Se da un clocot, apoi se adauga otet dupa gust si daca mai trebuie sare si piper.

Se ia oala de pe foc si se pune usturoiul trecut prin presa.

Se serveste cu patrunjel tocat deasupra si ardei iute.

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.