BATON DE BISCUITI CU MASCARPONE SI NUTELLA

Cel mai rapid desert cu cateva ingrediente la indemana oricui. Pe baza de biscuiti, mascarpone si nutella. Nu mi-am imaginat ca mascarponele in combinatie cu nutella creeaza dependenta. Nu credeti? Incercati si voi.

15800616_10210292355579603_2015393073600503990_o

 

 

 

INGREDIENTE:

  • 1 cutie de mascarpone (250 g)
  • 3 linguri de nutella
  • 22 biscuiti digestivi (seci)
  • cafea (circa 1 cana)
  • fistic, alune sau nuci macinate

MOD DE PREPARARE:

  1. Intr-un vas se amesteca mascarponele cu 3 linguri de nutella.
  2. Se ung biscuitii cu crema si se unesc 2 cate 2..
  3. Se prepara o cafea si se trece fiecare pereche de biscuiti prin ea.
  4. Se aseaza pereche langa pereche, lipindu-le intre ele cu crema de mascarpone (ca in poza de mai jos)
  5. Cu crema ramasa se unge toata suprafata si se presara cu alune, fistic sau nuci  macinate (eu am pus fistic).
  6. Se da la congelator pentru minim 1 ora, apoi se taie felii pe oblic.

 

15896275_10210292402580778_5319164371865543372_o

Previous Entries CHIFLE CROCANTE Next Entries TAGLIATELLE CU SOMON AFUMAT

Lasă un răspuns