PASTA CU ROSII CHERRY SI SPANAC

INGREDIENTE:

  • 360 g de pasta,
  • 200 g de spanac proaspat sau congelat,
  • 10 rosii cherry (cam o mana)
  • 1 ceapa,
  • 50 g de parmezan,
  • 1 varf de sare,
  • ulei de masline.

MOD DE PREPARARE:

  1. Se taie marunt ceapa si se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta cu putin ulei de masline. Se adauga rosiile cherry, spalate si taiate  jumatati.
  2. Spanacul se fierbe 1-2 minute in apa clocotita cu putina sare, apoi se varsa in tigaia cu rosii.
  3. Pasta se fierbe timpul indicat pe cutie, apoi se scurge si se adauga peste spanac si rosii. Se lasa pe foc cateva minute, sa prinda gust. Se serveste calda cu mult parmezan ras.

POFTA BUNA!!

 

arfalleconpomodorinispinacieparmigiano

Previous Entries PASTA CU BROCOLI SI ROSII CHERRY Next Entries TARTA CU PERE SI NUCI

Lasă un răspuns