O reteta simpla si gustoasa!! Noi am servit alaturi de niste cartofi evantai (gasiti reteta aici)
INGREDIENTE:
- muschi de porc
- sunculita taraneasca sau bacon
- 2 capatani usturoi
- condimente:piper, cimbru, busuioc, boia de ardei
- sare
- ulei
- apa
- vin rosu
MOD DE PREPARARE:
- Se feliaza muschiuletul de porc in trei, lasand un capat intreg si se bat cele trei felii usor cu ciocanul de snitele. Din condimente (piper, cimbru, busuioc, boia de ardei), putin ulei si sare, se face un sos cu care se unge fiecare felie de muschiulet.
- Se feliaza sunculita cat de subtire putem. Usturoiul se curata si se taie marunt.
- Se impletesc cele trei bucati de muschiulet si se aseaza printre impletituri felii de sunculita si bucati de usturoi.
- Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza muschiuletul de porc si se da la cuptor la 200°C pentru circa 50 de minute. Din cand in cand se intoarce muschiuletul de porc de pe o parte pe alta si se stropeste cu vin.