O salata usoara de primavara, plina de vitamine, iar daca tineti post eliminati ouale din reteta. E atat de simplu…
INGREDIENTE – 4 persoane:
- 250 g de fasole alba fiarta
- 4 linguri de otet de mere sau balsamic
- 4 linguri ulei de masline
- suc de la 1/2 de lamaie
- 4 linguri de crema de susan (Tahini) (daca o preparati acasa, reteta aici)
- 2 rosii taiate cubulete
- 2 cepe
- 3 oua fierte tari
- 50 g masline negre
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE:
- Fasolea alba se scurge de apa in care a fiert si se pune intr-o strecuratoare.
- Intr-un vas se amesteca uleiul de masline cu otetul, sucul de la jumatate de lamaie, crema de susan, sare si piper. Se adauga fasolea alba scursa, rosiile taiate cubulete, ceapa fideluta si pentru cine doreste putin ardei iute.
- Ouale fierte tari se curata si se taie feliute. Se orneaza totul cu masline negre si se serveste.