SALATA DE FASOLE CU CREMA DE SUSAN

O salata usoara de primavara, plina de vitamine, iar daca tineti post eliminati ouale din reteta. E atat de simplu…

INGREDIENTE – 4 persoane:

  • 250 g de fasole alba fiarta
  • 4 linguri de otet de mere sau balsamic
  • 4 linguri ulei de masline
  • suc de la 1/2 de lamaie
  • 4 linguri de crema de susan (Tahini) (daca o preparati acasa, reteta aici)
  • 2 rosii taiate cubulete
  • 2 cepe
  • 3 oua fierte tari
  • 50 g masline negre
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE:

  1. Fasolea alba se scurge de apa in care a fiert si se pune intr-o strecuratoare.
  2. Intr-un vas se amesteca uleiul de masline cu otetul, sucul de la jumatate de lamaie, crema de susan, sare si piper. Se adauga fasolea alba scursa, rosiile taiate cubulete, ceapa fideluta si pentru cine doreste putin ardei iute.
  3. Ouale fierte tari se curata si se taie feliute. Se orneaza totul cu masline negre si se serveste.

 

10548252_10205156475625814_4100755220078075173_o

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.