CREMA DE BRANZA CU CEAPA VERDE SI MARAR

O crema de branza atat de fina si cremoasa cu gust delicat de verdeturi, 100% naturala. Simplu si usor de facut incat oricine o poate face in casa.

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1.  Într-un blender sau robot de bucatarie se pun toate ingredientele: branza, care se presara cu sare dupa gust si cu piper alb, ceapa verde, marar iar la final se adauga si smantana.
  2.  Se porneste robotul pe functia pulse, de cateva ori pana cand pasta de branza cu verdeturi devine fina,perfect omogena. Se gusta de sare si piper si daca mai este cazul, se asezoneaza dupa gust. Se mai prelucreaza putin, sa se omogenizeze.
  3. Se serveste imediat sau se pune intr-un recipient si se pastreaza la frigider 2-3 zile. Se gusta cu paine proaspata sau cu ardei gras .

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.