O crema de branza atat de fina si cremoasa cu gust delicat de verdeturi, 100% naturala. Simplu si usor de facut incat oricine o poate face in casa.
INGREDIENTE:
- 300 grame de branza proaspata de vaci bine scursa
- 2 legaturi de ceapa verde
- 1 legatura de marar
- 100 de grame de smantana
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE:
- Într-un blender sau robot de bucatarie se pun toate ingredientele: branza, care se presara cu sare dupa gust si cu piper alb, ceapa verde, marar iar la final se adauga si smantana.
- Se porneste robotul pe functia pulse, de cateva ori pana cand pasta de branza cu verdeturi devine fina,perfect omogena. Se gusta de sare si piper si daca mai este cazul, se asezoneaza dupa gust. Se mai prelucreaza putin, sa se omogenizeze.
- Se serveste imediat sau se pune intr-un recipient si se pastreaza la frigider 2-3 zile. Se gusta cu paine proaspata sau cu ardei gras .