CARTOFI NOI CU SMANTANA SI MARAR

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Cartofii noi nu trebuie curatati. E suficient sa ii spalam foarte bine cu un buretel abraziv pe care il vom folosi doar in acest scop sau cu un cutit se rade usor suprafata. Se taie rondele cu grosimea de 1,5- 2 cm. Se stropesc cu putin ulei si se presara cu sare si piper. Se dau la cuptor pentru aproximativ 25 de minute la 180°C.
  2. Intre timp se pregateste sosul. Se amesteca smantana cu mararul verde si usturoiul verde taiate marunt, sare si piper dupa gust. Se toarna peste cartofii care sunt aproape gata. 
  3. Se rade putin de parmezan deasupra si se lasa totul la cuptor pentru alte 10 minute. Servim imediat cu cateva fire de chives sau ceapa verde proaspat taiate deasupra.

CARTOFI NOI CU USTUROI SI MARAR VERDE

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.