FICATEI DE PUI INABUSITI IN VIN ALB SI USTUROI

Ieri am avut o pofta mare de ficatei si cum nu mai facusem de multa vreme am luat vreo 2 confectii, asa ca sa ma satur. Si au avut succes cu toti din familie!

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Ficateii se spala bine si se scurg in strecuratoare.
  2. Intr-o tigaie se pune la incalzit uleiul, se adauga ficateii si se intorc de pe o parte pe alta pana se albesc.
  3. Se lasa circa 5 minute, la foc mediu, apoi se adauga vinul, sarea, piperul si cimbrul. Se acopera si se fierbe pana cand scade sosul.
  4. Se ia de pe foc si se adauga usturoiul pisat fin, se amesteca usor. Se lasa sa se patrunda totul si sa se imbie aromele.
  5. Se servesc cu mamaliga calda si daca va doriti muraturi.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.