VINETE EVANTAI CU ROSII SI MOZZARELLA

Un evantai gustos, rafinat care se face repede , iar rezultatul este pe masura asteptarilor. Eu ador vinetele si incerc mereu retete noi si asta chiar convins. Mai multe retete cu vinete gasiti aici

INGREDIENTE :

MOD DE PREPARARE:

  1. Vinetele se spala si se taie felii cam de 6-7mm grosime, dar ssa nu ajungeti cu cutitul pana la cotor.
  2. Uleiul se amesteca cu usturoiul pisat, sarea si ceva ierburi uscate(eu am pus de Provence sau puteti folosi oregano, busuioc).
  3. Se unge cu o pensula fiecare felie din vinetele taiate cu amestecul de ulei si se aranjeaza pe o tava de cuptor unsa cu ulei.
  4. Rosiile se taie felii subtiri si se pun alternativ cu mozzarella. Eu am pus pe fiecare felie 1 de rosie si una de mozzarella .
  5. Dupa ce se completeaza , se strang usor si se da forma unui evantai.
  6. Se stropesc cu un pic de ulei, sau daca va ramanane putin ulei cu usturoi si se ung cu pensula suprafata vinetelor
  7. Se coc la cuptor preincalzit la 200 grade, timp de 40-45 de minute, sau pana se rumenesc frumos. Se lasa la racorit 5-10 minute si se servesc.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.