SOS MARINARA

În mai puțin de 30 minute ai un sos  extrem de cunoscut pe bază de tomate. Este perfect pentru bucatele din bucătăria italienească  – paste, pizza, pâine cu usturoi, focaccia etc.

 

 

INGREDIENTE :

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 4 căței de usturoi tăiați felioare subțiri/tocați
  • 500-600 g suc de rosii
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • oregano

MOD DE PREPARARE:

Intr-o cratita se pune la incins uleiul de masline. se adauga apoi usturoiul tocat sau trecut prin sita si se soteaza timp de 1 minut.

Se adauga rosiile tocate, sare, piper,oregano, ardei iute si se amesteca bine.

Se adauga cateva Frunze de busuioc proaspat si se lasa la fiert, la foc mic timp de 10-15 minute, pana se ingroasa.

 

 

 

Previous Entries RULADA DE CURCAN SI RICOTTA INVELITA IN SPECK Next Entries TARTAR DE SOMON AFUMAT CU AVOCADO SI CREMA DE BRANZA

Lasă un răspuns