SOMON IN CRUSTA DE FISTIC

Somonul in crusta de fistic este ideal pentru cei ce tin la silueta si se prepara foarte repede , iar rezultatul este extraordinar.

 

INGREDIENTE:

  • 4 fileuri de somon proaspat
  • 4 linguri de miez de paine
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 1 pumn de fistic
  • cateva fire  de patrunjel
  • sare
  • piper

 

MOD DE PREPARARE:

  1. Somonul se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie.
  2. Se mixeaza impreuna fisticul, patrunjelul, parmezan ras, mixerul de paine si untul cat o nuca.
  3. Se aseaza fileurile de somon intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se acopera cu amestecul preparat mai sus, presandu bine pe somon.
  4. Se da la cuptorul preincalzit la 200°C si se coace timp de 10 minute , ultimul minut se da pe functia grill.
  5. Se serveste cald cu garnitura de cartofi sau legume tras  la tigaie.
Back to top