Pulpe de pui in stil spaniol

E o reteta foarte gustoasa. iar pentru cei ce sunt la dieta si nu numai ,eliminati pielea de pe pulpe ca sa aveti o mancare fara grasimi .

INGREDIENTE :

  • 4 pulpe de pui
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 ceapă
  • Pătrunjel
  • 1 lingura suc de lamaie proaspat
  • coaja de lamaie rasa
  • 200 ml supa carne sau apă
  • sare piper

MOD DE PREPARARE:

  1. Ceapa se taie julien. Se adauga boiaua, sucul de lamaie, coaja de lamaie rasa si patrunjelul taiat fin.
  2. Se pun pulpele de pui peste condimentul preparat, se adauga sare si piper.
  3. Se adauga apoi peste pulpe 200 ml de supa de carne sau apa.
  4. Se indroduce in cuptorul preincalzit la 180 °C pentru 45-50 de minute. Se intorc din cand in cand ca sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.

POFTA BUNA!

    Published by micibucatari

    Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.