OUA UMPLUTE

O reteta usoara si rapida pentru cei ce sunt la dieta si foarte hranitoare. Daca aveti probleme cu colesterolul reduceti numarul galbenusurilor.

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Se fierb ouale tare , apoi se lasa la racit si se curata. Se taie jumatati.
  2. Se scot galbenusurile si se piseaza bine cu o furculita.
  3. Tonul se scurge de apa din conserva si se marunteste si el. Se amesteca cu galbenusul, cu branza degresata, sarea si piperul.
  4. Din compozitia obtinuta se umplu ouale cu poshul sau cu o lingurita si se dau la rece.
  5. Se mananca cu paine Dukan.(reteta aici)

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.