OMLETA CU PRAZ, SPANAC SI BRANZA FETA

Va propun o reteta vegetariana pentru un mic dejun hranitor,rapid si hranitor. Din cantitatile de mai jos ies 2 omlete .

Zi frumoasa sa aveti!

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Se caleste prazul si usturoiul in untul incins, timp de 15 minute, pana cand prazul se inmoaie.
  2. Se adauga frunzele de spanac si amesteca. Lasa pe foc 30 de secunde. Se condimenteaza cu sare si piper.
  3. Se bat ouale, cu 1 lingura de apa (sau lapte).
  4. Se incalzesc 2 linguri de ulei intr-o tigaie de 26cm in diametru, la foc mediu spre mare. Se toarna jumatate din cantitatea de oua batute in tigaie si lasa la prajit timp de doua minute, fara sa amesteci. Pune peste oua jumatate din cantitatea de praz si spanac si adu jumatate din omleta peste ele.
  5. Se scoate omleta din tigaie si presara peste ea branza feta si frunze de spanac baby.
  6. Din restul compozitiei se face a doua omleta dupa pasii de mai sus.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.