NAUT CROCANT

Nautul e foarte sanatos, este o sursa vegatala de proteine, tine foarte bine de foame si este absolut delicios. N-am avut chef sa inmoi naut peste noapte si sa-l fierb a doua zi, asa ca am apelat la conservele de naut .

MOD DE PREPARARE:

  1. Se scurge nautul, se trece printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs intr-o sita. Dupa ce s-a scurs, se aseaza pe un prosop de hartie de bucatarie si se sterge cu grija.
  2. Se amesteca nautul cu curcuma, boia de ardei dulce sau iute, uleiul de masline, oregano si sare.
  3. Se tapeteaza tava de cuptor cu hartie de copt si se pune nautul in tava. Bobitele de naut nu trebuie sa se suprapuna, ci sa stea frumos una langa alta,
  4. Se da la cuptor la 200 °C timp de 40 de minute sau pana cand este rumen. Se invarte din cand in cand ca sa se rumeneasca uniform.
  5. Se scoate se lasa la racit si se rontaie cu pofta.
Naut crocant la cuptor

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.