GRISINE SPANIOLE

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Intr-un bol de pune faina, zaharul și drojdia uscata.
  2. Se adauga uleiul de măsline și apa și se amesteca pana se obține un aluat omogen. Se vărsa 50 g de semințe de floarea soarelui, se amesteca ,apoi se acoperă și se lasă la crescut timp de o ora și jumatate.
  3. Se pune tot aluatul într-un poș de patiserie și se taie la capăt, astfel încât sa se obțină o deschizătura de 1 cm circa.
  4. In tava tapetata cu hârtie de copt de pune câte putin din aluat , apăsând ușor și obținând astfel grisine de circa 15 cm. Lăsați distanta între ele, apoi presărați suprafață lor cu semințe de floarea soarelui ținute deoparte.
  5. Se pun la copt, in cuptorul preîncălzit la 180°C pana ce devin rumene și crocante.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.