BRIOSE CU MASCARPONE SI CIOCOLATA

O reteta pe care o faceti in 5 minute. Ca unitate de măsură se folosește cutia de mascarpone de 250 g cu care se măsoară cantitatea de zahar și faina.

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Intr-un vas de rup cele 4 oua și se pune cutia de mascarpone.
  2. Cu aceeași cutie de la mascarpone se măsoară zaharul (se umple cutia circa 3/4 cu zahăr) și se pune peste oua și mascarpone. Se pune și uleiul de floarea soarelui (cam un sfert de cutie) apoi cu ajutorul mixerului se amesteca toate Ingredientele pana se obține o crema.
  3. Se masoara apoi faina (se umple cutia de la mascarpone cu vârf)și se vărsa peste crema de mascarpone.
  4. Se adauga plicul de praf de copt și se mixează apoi totul pana se obține o compoziție omogena.
  5. In compozitia obtinuta de pun circa 30-40 dropsuri de ciocolata și apoi se umplu formele de brioșe circa 3/4 (nu se umplu pana sus căci altfel în cuptor risca sa iasă din forme ). Se presară câteva dropsuri și deasupra pentru un aspect mai frumos.
  6. Se pun briosele la cuptor la 180°C (cuptorul preîncălzit) timp de 20-25 minute.
  7. Se face proba scobitorii și dacă aceasta iese uscata înseamnă ca sunt gata.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.