FURSECURI SPRITATE

Pentru cine detine presa de facut biscuiti, va propun o reteta de fursecuri foarte fragede si gustoase, pe care, cu siguranta vor fi pe placul tuturor…la mine pot spune ca s-au terminat in aceeasi zi (a trebuit sa ascund farfuria :))

Reteta contine putine ingrediente, la indemana tuturor si e un mod placut de a-i pune si pe cei mici sa va ajute.

INGREDIENTE pt circa 50 biscuiti:

MOD DE PREPARARE:

Se taie bucatele untul (la temperatura camerei), se pune zaharul si se amesteca bine pana se obtine o compozitie cremoasa si zaharul este aproape topit.

Se adauga oul si vanilia, se incorporeaza bine, iar la sfarsit faina. Se amesteca bine totul pana se obtine o compozitie destul de moale si omogena.

Se umple aparatul de facut biscuiti cu aluatul preparat anterior, se alege forma care se doreste si se incepe joaca.

IMPORTANT: Se pune aparatul  direct pe tava de copt, fara a pune hartie de copt sau a o unge cu unt !

Puteti alege orice forma doriti (noi ne-am jucat cu toate 20 de forme care le avem) si decora cu nuci, stafide, cocos, fulgi de ciocolata sau colora jumatate din compozitie cu cacao .

Se coc in cuptorul incalzit la 180° pentru 12 minute (biscuitii trebuie sa devina doar foarte putin aurii pe margini).

IMG_9441

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.