RULOURI DE VINETE LIGHT

O reteta simpla si lejera, pentru cei ce doresc sa ramana in forma si in acelasi timp sa nu renunte la o mancare gustoasa si usor de pregatit.

INGREDIENTE ( pentru 4 persoane )

  • 1 vanata mare
  • 100 g mozzarella
  • frunze proaspete de busuioc
  • 20 g parmezan
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 150 ml suc de rosii
  • sare
  • oregano

MOD DE PREPARARE:

Se spala vanata si se taie felii destul de subtiri, apoi se pun intr-un vas si se presara cu sare. Se lasa circa 1 ora pentru a elimina surplusul de apa, apoi se scurg bine si se coc pe gratarul bine incins.

Intr-o tigaie cu putin ulei de masline, se pune un catel de usturoi, iar cand uleiul e fierbinte se toarna sucul de rosii. Se lasa sa fiarba la foc mic pentru 10 minute si se presara un pic de sare si oregano. Cand sosul devine dens, se ia de pe foc si se scoate catelul de usturoi.

Se ia cate o felie de vanata la gratar, se aseaza cate o felie de mozzarella si o frunza de busuioc proaspat si se ruleaza.

Intr-un vas yena, uns cu putin ulei, se aseaza rulourile, se varsa deasupra lor sosul de rosii si se presara parmezan ras. Se dau la cuptor (cu grill), la 180° pentru 10 minute si se servesc fierbinti sau caldute. POFTA BUNA!

PS: Daca  nu aveti grill, cresteti temperatura pentru ca rulourile sa se rumeneasca un pic la suprafata.

RULOURI DE VINETE LIGHT

Previous Entries GREEK SALAD Next Entries BISCUITI FANTAZIE

Lasă un răspuns