Cartofi „imbracati”

Recunosc, sunt o mare iubitoare a cartofilor. Imi place sa-i gatesc in diferite moduri, dar cel mai mult imi plac cei mici, noi. Sper sa va fac un pic de pofta si daca nu ati incercat urmatoarea reteta, va invit la un cartofior imbracat in cascaval si bacon.

INGREDIENTE:

  • cartofi mici noi
  • felii subtiri de cascaval
  • bacon sau sunculita afumata
  • rozmarin proaspat
  • ulei

MOD DE PREPARARE:

Se spala si se curata cartofii, apoi s pun la fiert intr-o oala cu apa sarata. Cand sunt gata, se scot si se pun la prajit, intr-o tigaie cu ulei si rozmarin proaspat tocat. Cand sunt gata, se scot, se lasa sa se raceaca un pic si apoi se invelesc pe rand, cu o felie de cascaval si una de bacon. Se aseaza in tava cu hartie de copt si se dau la cuptor pentru 20 de minute la 200 grade.

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.