FURSECURI FRAGEDE DE POST

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Intr-un vas se varsa vinul cu zaharul si se amesteca cu lingura de lemn pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul, faina si praful de copt. Se framanta bine pana se omogenizeaza toate ingredientele.
  2. Se ia in mana o bucatica de aluat cat o nuca si se face un snur la care le uniti capetele . In felul asta ati obtinut primul biscuit sau colacel pe care il treceti pe o parte prin zahar, apoi il asezati cu partea fara zahar in tava de cuptor in care ati asternut o hartie de copt.
  3. Continuati sa faceti rand pe rand biscuitii pana terminati aluatul.
  4. Se da la copt la cuptorul preincalzit la 180 °C timp de 15/20 de minute.

BISCUITI FRAGEZI DE POST

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.