FILE DE SOMON IMBRACAT IN PARMEZAN

O reteta rapida si usor de preparat, perfecta pentru o cina lejera sau o masa festiva. Necesita putine ingrediente si timp scurt de preparare, mai ales in perioada calda de vara.

INGREDIENTE:

  • file de somon proaspat
  • patrunjel
  • parmezan ras
  • pesmet
  • 1-2 catei de usturoi

MOD DE PREPARARE:

  1. Cuptorul se incalzeste la 180°C.
  2. Intr-o farfurie se amesteca pesmetul cu parmezanul ras si cateii de usturoi tocati fin. Patrunjelul de toaca si el si se pune in pesmetul cu parmezan.
  3. Somonul se taie bucati sau se lasa intreg si se acopera cu mixtura de pesmet, parmezan, usturoi si patrunjel.
  4. Se pune somonul in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru circa 15-20 minute, pana se formeaza o frumoasa crusta aurie. Se lasa la racit pentru circa 5 minute si se serveste alaturi de felii de lamaie.

 

11865379_10206214643999362_1513876064_o

Previous Entries BATOANE ENERGIZANTE CU FRUCTE USCATE SI SEMINTE Next Entries PLACINTA CU IAURT

Lasă un răspuns