BULETE CROCANTE DE CASCAVAL

pere al formaggio

 

INGREDIENTS:

  • 2 linguri de cascaval ras
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 2 lay
  • 4 linguri de pesmet
  • bastonase de morcov
  • frunzulite de menta
  • 1 varf de sare

MOD DE PREPARE:

Se bat ouale, cu un varf de sare, se adauga branzeturile (cascavalul si parmezanul), apoi se adauga 2 linguri de pesmet. Se amesteca bine totul, apoi se intinde compozitia intr-o tava, in strat subtire ca sa se aereze. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider timp de 20-30 de minute.

pere al formaggio 1

Se iau bucati din compozitie, se trec prin pesmetul ramas (2 spoons) si se dau forma dorita (eu am dat forma de para).

pere al formaggio 2

Se pune cate un bastonas de morcov si se prajesc la foc mic, intr-o tigaie cu ulei incins, pana devin aurii. Se decoreaza cu frunzulite de menta.

Se servesc calde alaturi de o portie de salata.

pere al formaggio

 

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di