INIMIOARE CROCANTE CU CIOCOLATA ALBA

inimioare

 

INGREDIENTE:

  • 50 g orez expandat (riso soffiato)
  • 350 g ciocolata alba
  • 30 g unt
  • 2 linguri de miere
MOD DE PREPARARE:
  1. Se topeste la bain-marie (la aburi) sau la microunde ciocolata alba si untul.
  2. Se adauga mierea si orezul expandat.
  3. Se amesteca bine totul si se varsa compozitia pe un suport plat tapetat cu hartie de copt.
  4. Se lasa la racit in frigider, apoi se taie in forma dorita.
  5. Optional, se pot scufunda pe o parte cu alta ciocolata topita si decora cu bombonele colorate.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.