BULETE CROCANTE DE CASCAVAL

pere al formaggio

 

INGREDIENTE:

  • 2 linguri de cascaval ras
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 2 oua
  • 4 linguri de pesmet
  •  bastonase de morcov
  •  frunzulite de menta
  • 1 varf de sare

MOD DE PREPARARE:

Se bat ouale, cu un varf de sare, se adauga branzeturile (cascavalul si parmezanul), apoi se adauga 2 linguri de pesmet. Se amesteca bine totul, apoi se intinde compozitia intr-o tava, in strat subtire ca sa se aereze. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider timp de 20-30 de minute.

pere al formaggio 1

Se iau bucati din compozitie, se trec prin pesmetul ramas (2 linguri) si se dau forma dorita (eu am dat forma de para).

pere al formaggio 2

Se pune cate un bastonas de morcov si se prajesc la foc mic, intr-o tigaie cu ulei incins, pana devin aurii. Se decoreaza cu frunzulite de menta.

Se servesc calde alaturi de o portie de salata.

pere al formaggio

 

 

Previous Entries INIMIOARE CROCANTE CU CIOCOLATA ALBA Next Entries TARTA SPIRALATA CU SPANAC SI RICOTTA

Lasă un răspuns