INGREDIENTE:
- 2 linguri de cascaval ras
- 2 linguri de parmezan ras
- 2 oua
- 4 linguri de pesmet
- bastonase de morcov
- frunzulite de menta
- 1 varf de sare
MOD DE PREPARARE:
Se bat ouale, cu un varf de sare, se adauga branzeturile (cascavalul si parmezanul), apoi se adauga 2 linguri de pesmet. Se amesteca bine totul, apoi se intinde compozitia intr-o tava, in strat subtire ca sa se aereze. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider timp de 20-30 de minute.
Se iau bucati din compozitie, se trec prin pesmetul ramas (2 linguri) si se dau forma dorita (eu am dat forma de para).
Se pune cate un bastonas de morcov si se prajesc la foc mic, intr-o tigaie cu ulei incins, pana devin aurii. Se decoreaza cu frunzulite de menta.
Se servesc calde alaturi de o portie de salata.