CIORBA RADAUTEANA DE PUI DUKAN -atac, croaziera(PP,PL), consolidare, stabilizare definitiva

Supa de pui dreasa cu iaurt este delicioasa si seamana atat de bine cu ciorba radauteana incat nu i duc dorul deloc atunci cand sunt la dieta.

In perioada de atac sau PP se foloseste doar ceea ce este permis, iar ca legume doar ceapa.

INGREDIENTE:

  • 2 ciocanele de pui sau piept de pui fara piele
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 iaurt degresat
  • 1 galbenus
  • otet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat

MOD DE PREPARARE:

Se pune carnea de pui, bine curatata de grasime impreuna cu ceapa tocata marunt la fiert, intr-o oala cu 1,5 l de apa. Se lasa la fiert, la foc potrivit, acoperita cu un capac.

Intre timp usturoiul se curata si se piseaza fin. Iaurtul se amesteca impreuna cu galbenusul de ou.

Cand carnea este fiarta, se da focul la mic, iar carnea se scoate la racit, intr-un bol . Carnea se taie marunt si se pune din nou in oala. Se iau 2 polonice de supa si se adauga in galbenusurile cu iaurt, amestecand usor. Se varsa apoi amestecul in oala cu supa, putin cate putin. Se adauga usturoiul pisat. Se pune sare, piper si putin otet dupa gust. Se lasa 1-2 clocote si se ia de pe foc. Se adauga patrunjelul tocat fin si se serveste.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.