PUI CU LEGUME SI MIGDALE

INGREDIENTE:

  • piept de pui
  • 2 zucchini
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • ulei de susan
  • sos de soia
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de amidon
  • fulgi de migdale

MOD DE PREPARARE:

  1. Zucchinele si morcovii se spala, se curata si se taie rondele. Ceapa se curata si se taie solzisori.
  2. Pieptul de pui se taie cubulete.
  3. Se pune pe foc o tigaie cu ulei, iar cand acesta este cald se pun morcovii si zucchinele si se lasa 3-4 minute, amestecand des. Se adauga cubuletele de carne, se acopera cu un capac si se da focul la mic. Dupa circa 2-3 minute se adauga ceapa. Se acopera din nou si se lasa pana cand ceapa se moaie si carnea este facuta.
  4. Se presara putin piper si sos de soia dupa gust.
  5. Se dizolva 1 lingura de amidon in putina apa rece si se toarna in tigaia cu pui si legume. Se amesteca si se adauga migdalele.
  6. Se lasa pana se ingroasa sosul si se ia de pe foc. Se serveste cald.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.