PATE’ DE FICAT DE PUI RAPID

INGREDIENTE:

  • 200 g de ficatei de pui
  • 100 g de unt la temperatura camerei
  • jumatate de lingurita de sare

MOD DE PREPARARE:

  1. .Se spala ficateii, se pun intr-o cratita si se toarna apa sa-i acopere bine.
  2. Se pun pe foc, iar cand incep sa fiarba se da focul mic si se fierb circa 30-35 minute.
  3. Se iau de pe foc , se scurg si se pun ficateii intr-un bol. Se adauga untul moale (la temperatura camerei), sare si piper dupa gust.
  4. Daca este nevoie , mai adaugati putina apa in care au fiert ficateii. Se mixeaza cu mixerul vertical. Trebuie sa obtineti o crema fina si omogena.

POFTA BUNA!

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.