INGREDIENTE:
- 500 ml frisca Hulala
- 125 g zara pudra vanilat
- 2 oua
- 60 biscuiti Petit Beurre
- dropsuri de ciocolata
- cacao
MOD DE PREPARARE:
- Frisca lichida se pune într-un bol și se bate cu mixerul pana se întărește bine.
- Se adauga zaharul vanilat și se continua a se mixa.
- Rupem și cele 2 oua și amestecam pana se omogenizeaza bine totul.
- Se imparte compoziția în 3 părți. O parte o lăsăm de vanilie , o parte o amestecam cu dropsuri de ciocolata iar ultima o amestecam cu 1 lingura de cacao. Noi am făcut-o cu cacao pentru ca Nicholas o prefera de ciocolata și nu o mănâncă dacă este albă. Așa ca am preparat cu vanilie ,cu cacao și dropsuri de ciocolata, dar puteți face și cu topping ca sa faceti pentru fiecare gustul dorit.
- Se pregatesc 3 tavi de aluminiu în care vom așeză primul rând de biscuiți.Pe rând se trec biscuiți prin lapte și se aseaza în cele 3 tavi. Se vărsa în prima tava crema de vanilie, în a doua cea de cacao, iar în a treia ce gust doriți (noi cu dropsuri de ciocolata).
- Se trec următorii biscuiți prin lapte și se aseaza peste crema nivelată, apăsând ușor.
- Se acoperă fiecare tava cu pelicula, aluminiu sau o punga, apoi se dau la congelator pentru cel putin 4 ore.
- Se scot si se taie cu ajutorul unui cuțit, pentru a le separa și se servesc cu pofta.