SALATA DE SFECLA CU NUCI SI PARMEZAN

O salata plina de culoare și vitamine încât va ofer cu drag o porție din ea sau mai bine va invit sa o faceți chiar voi.

INGREDIENTE:

  • salata verde( mixta, rucola sau untisor)
  • ceapa verde
  • sfecla rosie
  • nuci
  • parmezan
  • otet balsamic
  • sare
  • ulei de măsline

MOD DE PREPARARE:

  1. Se coace sfecla 60 minute, la foc moderat. Se decojește și se taie bastonase.
  2. Ceapa verde se spală se curata extremitatile si se taie rondele.
  3. Intr-un bol se aseaza salata mixtă , sfecla tăiată bastonașe, ceapa verde, parmezanul și nucile rupte .
  4. Se asezonează totul cu sare, ulei de măsline și oțet balsamic.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.