GOGOSI CU MERE

 image

INGREDIENTE:

  •  ulei
  • 1 mar galben
  • suc de lamaie

Pentru aluat:

  • 200 gr de faina
  • 200 gr de zahar
  •  sare
  •  1 ou
  •  lapte
  • zahar pudra.

MOD DE PREPARARE:

  1. Se curata marul , se scoate cotorul cu aparatul specific , astfel incat sa obtineti feliile de mar cu gaura in centru. Lasati-le in infuzie de apa cu lamaie pentru circa 1/2 de ora.
  2. Se pregateste aluatul amestecand zaharul, faina, sarea si oul. Se adauga lapte cat este necesar pentru a obtine o compozitie cremoasa, nu foarte lichida- un aluat care curge.
  3. Se scurg merele, si se trec prin aluat, apoi se prajesc in mult ulei fierbinte. Se servesc calde , presarate cu zahar pudra!
Previous Entries TIRAMISU' CU CAPSUNI Next Entries PRAJITURA MINUNE

2 thoughts on “GOGOSI CU MERE

Lasă un răspuns