CIORBA DE PERISOARE DUKAN

Aceasta ciorba de perisoare o puteti servi si in dieta Dukan incepand de la faza de croaziera. Este o reteta de ciorba care se aseamana cu cea originala doar ca nu contine ulei, asa ca o puteti servi intregii familii.

INGREDIENTE:

  • 500 g piept de pui sau curcan
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1/2 de telina radacina
  • 2 ardei
  • jumatate de dovlecel
  • 1 ou
  • bors pentru acrit sau zeama de lamaie
  • patrunjel verde si putin marar
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE:

  1. Legumele se spala se curata si se taie cubulete mici. Se pun intr-o oala cu apa la fiert. Se adauga sare, se acopera si se lasa la fiert.
  2. Intre timp se pregatesc perisoarele : carnea se da prin masina de tocat carne ( sau o cumparati deja tocata) apoi se amesteca impreuna cu oul, sarea si patrunjel verde.
  3. Se fac bilute mici si se dau drumul in oala cu ciorba . Se lasa sa fiarba acoperit timp de 5/7 minute. Se adauga putin bors proaspat (sau zeama de lamaie). Se ia de pe foc se pune patrunjel verde tocat si se lasa acopera oala ca sa se patrunda bine aromele.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.