AGENT DE ELIBERARE PENTRU TAVI

Acest agent de eliberare pentru tavi este ideal pentru a unge tavile inainte de a adauga aluatul si inlocuieste perfect preocedeul de a unge de fiecare data cu unt si tapeta cu faina. Pentru mine este un mare ajutor in bucatarie si nu am probleme niciodata. Se face o data si il folositi mereu ori de cate ori coaceti ceva.

INGREDIENTE:

  • 50 g de unt
  • 50 g de faina (sau faina de orez pentru cei intoleranti)
  • 70 g ulei de floarea soarelui

MOD DE PREPARARE:

Intr-un pahar se pune untul la temperatura camerei, se adauga uleiul si faina si cu ajutorul blenderului sau al mixerului vertical se amesteca bine pana se obtine o crema omogena.

Se pune intr-un borcan si se tine la frigider. Se poate folosi timp de 2-3 saptamani. Inainte de folosire se lasa putin la temperatura camerei, apoi se amesteca.

Este ideala pentru a unge tavile inainte de adaugarea aluatului.

PENTRU CEI INTOLERANTI LA LACTOZA SE AMESTECA 30 g de faina cu 50 g ulei de floarea soarelui. Se amesteca inainte de fiecare utilizare.

 

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.