SPAGHETE CU RUCOLA, ROSII CHERRY SI BACON

O reteta lejera penttru o zi de primavara 🙂

INGREDIENTE- pentru 2 persoane

  • 250 g pasta ( de preferinta spaghete )
  • 150 g rosii cherry
  • 50 g de bacon (sau pancetta afumata)
  • o mana de rucola
  • ulei de masline
  • sare
  • parmezan

MOD DE PREPARARE:

  1. Spaghetele se fierb in apa cu sare, timpul specificat pe cutie.
  2. Rucola si rosiile cherry se spala, apoi rosiile se taie sferturi.
  3. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline se pune la prajit baconul (eu am folosit pancetta afumata ). Cand este putin rumenit se adauga rosiile cherry taiate si daca este necesar putina sare.
  4. Spaghetele fierbe se scurg de apa in care au fiert si se adauga in tigaia cu bacon si rosii. Se amesteca 2-3 minute, se ia de pe foc si se adauga rucola.
  5. Se servesc calde cu parmezan ras deasupra.

 

pasta rucola

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.