Un alt mod de a gusta ardeii…simplu, aromat si gustos cu putine ingrediente.
INGREDIENTE (circa 8 rulouri)
- 2 ardei grasi
- cascaval
- pesmet
- ulei
- sare
MOD DE PREPARARE:
Se coc ardeii pe foc (sau in cuptor), apoi se presara cu sare si se acopera, ca sa se poata curata ma usor.
Se elimina coaja si semintele ardeilor, apoi se taie in fasii late circa 5 cm. Zeama de la ardei nu se arunca, ci se tine deoparte pentru mai tarziu.
Cascavalul se taie si el in bastonase late 2 cm.
Pe fiecare fasie de ardei se aseaza cate o bucata de cascaval si se ruleaza. Se dau prin pesmet, dupa care se aseaza intr-un vas yena uns cu ulei. Se adauga zeama de la ardei, tinuta deoparte. Se presara sare si putin ulei si se da la cuptorul incazit inainte, la 180 de grade pana se topeste cascavalul, iar suprafata devine crocanta.
POFTA BUNA, DRAGII MEI!