CAKE POPS

Acest desert se face foarte rapid si sigur va fi pe placul celor mici. Se poate face fie cu pandispan, fie cu tort sau chec ramas de cateva zile si care nu se mai mananca. E un mod gustos de a recicla prajiturele sau torturi de care nu se mai atinge nimeni. Contin ingrediente la indemana oricui, iar copiii cu siguranta vor fi cei mai fericiti.

INGREDIENTE:

  • 400 g pandispan
  • 3-4 linguri  gem de fructe sau Nutella
  • ciocolata amara, cu lapte sau alba
  • pentru ornat: bombonele mici colorate sau alune pisate marunt

 

MOD DE PREPARARE:

  1. Intr-un vas se faramiteaza feliile de pandispan.
  2. Se adauga gemul de fructe sau Nutella astfel incat sa obtineti un aluat nu foarte moale, dar nici foarte uscat. Se va obtine un aluat din care se vor modela bilute de dimensiune medie, omogene, care sa nu se desfaca dar nici sa nu fie prea cremoase.
  3. Se trece fiecare betisor de lemn sau de plastic prin ciocolata topita, apoi se infing usor in bilutele preparate anterior.
  4. Se pun la congelator pentru cateva ore.
  5. Intre timp se topeste la bain-marie ciocolata neagra sau de lapte.
  6. Se scot bilutele de la congelator, se trec prin ciocolata topita si se scurge surplusul pana suprafata rezulta neteda.
  7. Cand ciocolata este inca lichida se decoreaza cu bombonele colorate sau alune pisate marunt.

cake-pops

Previous Entries CUPCAKE Next Entries COZONAC ROSENKRANZ

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.