VULCAN DE CIOCOLATA (LAVA CAKE)

 

Pentru toti iubitorii de ciocolata , acesta este un dulce perfect pentru o dupa-amiaza de toamna ! E un desert crocant la exterior si cu un interior lichid de ciocolata…un adevarat vulcan!

INGREDIENTE:

  • 100 gr de ciocolata amara
  • 100 gr de unt
  • 2 oua
  • 80 gr de zahar
  • 40 gr de faina

MOD DE PREPARARE:

  1. Se topeste ciocolata cu untul si cateva picatururi de apa, apoi se lasa la racit.
  2. In ciocolata topita si racita se adauga 2 oua, zaharul si faina si se mixeaza bine totul.
  3. Formele de muffin se ung cu unt si se tapeteaza cu faina.
  4. Se umplu formele de muffin pe jumatate cu amestecul de ciocolata preparat anterior.
  5. Se da la cuptor pentru 10 minute, la 220° C. Se serveste cald alaturi de frisca sau inghetata.

 

Tort cu interior de ciocolata lichida

 

 

Previous Entries LASAGNA CU CARNE Next Entries CAPONATA DE VINETE

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.