BRUSCHETE CU ROSII SI MOZZARELLA

Bruschetele sunt perfecte pentru sezonul cald si eu le ador. Sunt lejere, usor de preparat, ideale pentru cei ce iubesc legumele si tin la silueta. Aceste bruschete sunt aperitive perfecte pentru orice anotimp, gustoase si pline de culoare si pentru cine prefera, se poate inlocui mozzarella si cu branza telemea taiata cubulete.

INGREDIENTE:

  • 1/2 franzela
  • 200 g mozzarella
  • 200 g rosii cherry (puteti folosi si alt soi de rosii, dar cele cherry sunt mai dulci decat cele normale)
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE:

Se taie painea in felii nu foarte subtiri, de circa 2 cm si se prajesc in cuptor cu grill sau, pentru cine nu are, intr-o tigaie pentru 5-10 minute.

Se taie un catel de usturoi in jumatate si se ung feliile de paine (optional) pentru a da o aroma deosebita.

Se taie mozzarella cubulete mici, rosiile cherry in jumatate si se pun intr-un castron cu ulei de masline, sare, piper si frunze de busuoic spalate si taiate.

Amestecul se pune pe feliile de paine calde si se servesc imediat.

Pentru cine doreste, se pot adauga si masline negre (fara samburi) si un pic de oregano.

bruschetta-caprese-ricetta

 

 

Previous Entries TARTA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE Next Entries PIERSICI CARAMELIZATE CU INGHETATA

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.