TARTA ‘DROPS OF JAM’

Un desert foarte gustos, pe care il puteti adapta dupa gusturile voastre, fie il faceti doar cu gem, fie cu crema de vanilie, ciocolata. Noi l-am incercat cu gem si pot spune ca e foarte bun.Voua cum va place?

INGREDIENTE:

  • 200 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 4 oua
  • 140 ml ulei
  • 300 g faina
  • 1 pliculet de praf de copt
  • 1 varf de sare
  • 1 borcanel de iaurt de fructe sau vanilie (125g)
  • 1 borcanel de gem

MOD DE PREPARARE:

  1. Se bat bine ouale cu zaharul, pana devin cremoase, apoi se adauga laptele (100ml) si uleiul (140ml).
  2. Dupa ce ati omogenizat bine amestecul, se adauga faina cernuta, praful de copt si un varf de sare.
  3. Se varsa compozitia intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt. Din loc in loc se dau drumul in amestec la cate o lingurita de gem si una de iaurt, alternandu-le.
  4. Se coace in cuptorul incalzit la 180 de grade, pentru circa 45-50 de minute (faceti proba cu scobitoarea, deoarece cuptoarele difera intre ele).

 

Tarta

Back to top