O tarta lejera, cu gust exotic, perfecta pentru micul dejun al familiei, sanatoasa si plina de vitamine. Contine ingrediente la indemana tuturor, iar daca va lipseste ananasul il puteti inlocui cu ce fructe doriti.
INGREDIENTE:
- 3 oua
- 100 g zahar
- 100 g ulei
- 100 g lapte
- 225 g faina
- 100 g fulgi de cocos
- 16 g praf de copt
- 70 g migdale taiate bucatele
- felii de ananas
MOD DE PREPARARE:
- Se mixeaza bine ouale cu zaharul, apoi se adauga uleiul si laptele. Se varsa faina amestecata cu praful de copt si se amesteca bine, sa nu se formeze cocoloase. Se pun migdalele, taiate bucatele si fulgii de cocos.
- Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de copt (22-24 cm).Se varsa compozitia si se decoreaza cu felii proaspete de ananas. Se coace in cuptorul ventilat, preincalzit la 180°, pentru circa 40 minute (in functie de cuptor).