SUPA CREMA DE PUI

Sa ne incalzim cu o  delicioasa crema de pui pentru zile friguroase de toamna.

INGREDIENTE:

  • 500 g carne de pui;
  • 1 ceapa;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi;
  • cartofi potriviti;
  • crutoane de paine;
  • patrunjel verde;
  • sare;
  • piper.

MOD DE PREPARARE:

  1. Carnea de pui se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa si un varf  de sare. Se spumuieste de mai multe ori.
  2. Cand supa nu mai face spuma se adauga legumele (ceapa, patrunjelul, morcovii,dovlecelul si cartofii), curatate, spalate si taiate in doua.
  3. Dupa 40 minute cand carnea si legumele sunt bine fierte, se ia vasul de pe foc si se strecoara totul.
  4. Carnea de pui si legumele se mixeaza cu blenderul pana devin pasta, apoi se adauga in vasul cu supa limpede.
  5. Supa se serveste in farfurii, cu patrunjel verde, tocat fin, cu crutoane de paine (vezi reteta).

crema-di-pollo

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.