SUPA CREMA DE PUI

Sa ne incalzim cu o  delicioasa crema de pui pentru zile friguroase de toamna.

INGREDIENTE:

  • 500 g carne de pui;
  • 1 ceapa;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi;
  • cartofi potriviti;
  • crutoane de paine;
  • patrunjel verde;
  • sare;
  • piper.

MOD DE PREPARARE:

  1. Carnea de pui se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa si un varf  de sare. Se spumuieste de mai multe ori.
  2. Cand supa nu mai face spuma se adauga legumele (ceapa, patrunjelul, morcovii,dovlecelul si cartofii), curatate, spalate si taiate in doua.
  3. Dupa 40 minute cand carnea si legumele sunt bine fierte, se ia vasul de pe foc si se strecoara totul.
  4. Carnea de pui si legumele se mixeaza cu blenderul pana devin pasta, apoi se adauga in vasul cu supa limpede.
  5. Supa se serveste in farfurii, cu patrunjel verde, tocat fin, cu crutoane de paine (vezi reteta).

crema-di-pollo

Previous Entries PRAJITURA CU CREMA DE COCOS Next Entries PAINE "MOS CRACIUN "

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.