SUPA CREMA DE CONOPIDA

Sunt sigura ca veti stramba nasul, ca si mine care nu sunt o iubitoare a conopdei, dar incet incet am descoperit retete noi, care m-au facut sa-mi schimb parerea.

Daca tineti post serviti-o fara smantana, iar crutoanele le prajiti in ulei.

INGREDIENTE:

  • 1 conopida mica
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • ulei
  • dafin
  • sare
  • piper
  • crutoane aromate cu unt si plante aromate (busuioc,rozmarin)

MOD DE PREPARARE:

  1. Se spala conopida si se desface buchetele. Cartofii se spala si se taie cubulete.
  2. Intr-un vas se pune la calit cu ulei de masline ceapa taiata marunt cu usturoiul si o frunza de dafin.
  3. Cand ceapa a devenit transparenta se adauga cartofii si conopida . Se adauga supa de pui si se lasa la fiert pentru 20 de minute.
  4. Se elimina dafinul si se mixeaza bine totul. Se serveste cu smantana, crutoane aromate si se presara cu putin piper macinat.

 

 

 

 

image

Previous Entries RULADA APERITIV IN TREI CULORI Next Entries SUSHI CU LEGUME

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.