SUPA CREMA DE CONOPIDA

Sunt sigura ca veti stramba nasul, ca si mine care nu sunt o iubitoare a conopdei, dar incet incet am descoperit retete noi, care m-au facut sa-mi schimb parerea.

Daca tineti post serviti-o fara smantana, iar crutoanele le prajiti in ulei.

INGREDIENTE:

  • 1 conopida mica
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • ulei
  • dafin
  • sare
  • piper
  • crutoane aromate cu unt si plante aromate (busuioc,rozmarin)

MOD DE PREPARARE:

  1. Se spala conopida si se desface buchetele. Cartofii se spala si se taie cubulete.
  2. Intr-un vas se pune la calit cu ulei de masline ceapa taiata marunt cu usturoiul si o frunza de dafin.
  3. Cand ceapa a devenit transparenta se adauga cartofii si conopida . Se adauga supa de pui si se lasa la fiert pentru 20 de minute.
  4. Se elimina dafinul si se mixeaza bine totul. Se serveste cu smantana, crutoane aromate si se presara cu putin piper macinat.

 

 

 

 

image

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.