SALATA „FANTEZIE”

INGREDIENTE:

  • 500 g cartofi taiati cubulete si fierti (la foc mic)
  • 250-300 g varza cruda, taiata marunt,
  • 1 morcov ras,
  • 300 g piept de pui, fiert si taiat marunt,

Pentru sos :

  • 125 g branza de vaci,
  • 1 iaurt mic,
  • 2 linguri maioneza,
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingurita de miere sau zahar,
  • sare, piper.

MOD DE PREPARARE:

  1. Intr-un vas se amesteca bine –  branza, iaurtul, maioneza, mustarul, mierea,  sare si piper, pana se face un sos mai consistent .
  2. Se pune varza, morcovul,cartofii si carnea intr-un castron mai mare si se adauga sosul de iaurt peste ele.

IMG_9846

 

Se amesteca usor ca sa nu se sfarame cartofii. Se lasa deoparte (la temperatura camerei) 15-20minute ca toate aromele sa se intrepatrunda. Se serveste cu pofta!

 

IMG_9854

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.