RULOURI DE SOMON CU OREZ SI TON

O reteta estiva, simpla si rapida, ce are ca ingredient principal pestele. E foarte gustoasa si se face in doar 10 minute.

 

image

 

INGREDIENTE:

  • 160 g orez
  • 160 g conserva de ton
  • 1 lamaie
  • 1/2 de lingurita de ghimbir ras proaspat
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • sare
  • patrunjel
  • codite de ceapa verde ( optional )
  • 400 g somon afumat

MOD DE PREPARARE:

  1. Orezul se fierbe intr-un vas cu apa cu putina sare, timpul indicat pe cutie. Se scurge de apa in care a fiert si se lasa la racit.
  2. Cand orezul s-a racit se amesteca impreuna cu tonul din conserva, sare, ulei de masline, sucul de la lamaie si ghimbirul ras. Se adauga patrunjelul si coditele de ceapa verde.
  3. Se ia cate o felie de somon afumat, se pune cate o lingurita din amestecul de mai sus si se ruleaza.

 

image

Previous Entries CIUPERCUTE UMPLUTE CU LEGUME LA CUPTOR Next Entries PROFITEROL

Lasă un răspuns