RULADA DE CARTOFI CU PROSCIUTTO SI CASCAVAL

Astazi va dau o reteta rapida care o puteti prepara in scurt timp si e simpla, fara multe ingrediente.

Va sfatuiesc daca nu aveti in casa branza tip Almette puteti face chiar voi cu putina branza de vaci amestecata cu putina smantana si adaugati voi ierburi aromate.

 

14522875_10209414476873184_6749709950283873486_n

 

INGREDIENTE:

  • 3 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • cateva codite de ceapa verde
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • cascaval ras
  • branza Almette cu verdeata (sau Philadelphia, de vaci)
  • prosciutto cotto felii (sau sunca de Praga)

MOD DE PREPARARE:

  1. Se curata cartofii si morcovul si se dau pe razatoarea mare. Ceapa se taie marunt.
  2. Ouale se bat intr-un vas cu sare si piper, apoi se adauga morcovii si cartofii scursi de apa pe care o contin. Cu ajutorul unei linguri se intinde compozitia pe o hartie de copt , dandu-i forma dreptunghiulara.
  3. Se coace la 180°C (cuptorul preincalzit) timp de 30 de minute. Se scoate si se lasa la racit.
  4. Se unge cu branza tip Almette cu verdeata (sau Philadelphia, de vaci cu putina smantana si adaugati voi ierburi aromatate). Peste stratul de branza se aseaza felii de prosciutto cotto (sau sunca Praga), apoi se unge cu un alt strat de branza.
  5. Se ruleaza si se presara deasupra cascaval ras.
  6. Se da la gratinat, functie grill, circa 10 minute.
  7. Se taie felii si se serveste cu o portie de salata (verde, asortata, de rosii).

 

14611027_10209414477153191_5676798048811016573_n

 

 

14469589_10209410387290947_4480769245067279241_n

Previous Entries BRIOSE PUFOASE CU PARMEZAN Next Entries INGHETATA CRUNCHY CU CAFEA SI NUTELLA

Lasă un răspuns