RAFFAELLO CU MASCARPONE

1381254_10204235618644965_7191667505127222594_n

 

INGREDIENTE:

  • 100 g mascarpone
  • 2 linguri de smantana 20%
  • 3-4 linguri de zahar pudra (daca vreti mai dulce mai adaugati 1-2 linguri)
  • 120 g de nuca de cocos
  • 2 linguri de fulgi de migdale maruntit
  • miez de nuca sau migdale pentru interior

MOD DE PREPARARE:

  1. Se amesteca branza mascarpone cu smantana si zaharul pudra.
  2. Se adauga  100 de grame de nuca de cocos si fulgii de migdale maruntiti si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena.
  3. Se ia cate putin din aluatul obtinut si se modeleaza dand forma de bilute, in mijlocul carora se pune miez de nuca sau cate o migdala.
  4. Se tavalesc apoi prin nuca de cocos si se dau la rece. Se servesc cu mare pofta!!

 

 

Back to top