RAFFAELLO CU MASCARPONE

1381254_10204235618644965_7191667505127222594_n

 

INGREDIENTE:

  • 100 g mascarpone
  • 2 linguri de smantana 20%
  • 3-4 linguri de zahar pudra (daca vreti mai dulce mai adaugati 1-2 linguri)
  • 120 g de nuca de cocos
  • 2 linguri de fulgi de migdale maruntit
  • miez de nuca sau migdale pentru interior

MOD DE PREPARARE:

  1. Se amesteca branza mascarpone cu smantana si zaharul pudra.
  2. Se adauga  100 de grame de nuca de cocos si fulgii de migdale maruntiti si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena.
  3. Se ia cate putin din aluatul obtinut si se modeleaza dand forma de bilute, in mijlocul carora se pune miez de nuca sau cate o migdala.
  4. Se tavalesc apoi prin nuca de cocos si se dau la rece. Se servesc cu mare pofta!!

 

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di