PIEPT DE PUI MEDITERANEAN LA GRATAR

Piept de pui mediteranean la gratar – o rețeta extrem de simpla, de ieftina și de rapida, cu un gust racoritor si parfumat. Pentru cine tine dieta, puteti elimina lingura de ulei din ingrediente.

INGREDIENTE:

-1 piept de pui

-1 lingurita de ulei de masline

-2 linguri de suc de lamaie

-1/2 lingurita de coaja de lamaie rasa

-2 catei de usturoi pisati

-oregano, sare si piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:

  1. Pieptul de pui se taie fasii.
  2. Condimentele se amesteca toate, apoi se adauga bucatile de pui, se invart bine si se acopera.
  3. Se da la frigider 3-4 ore ca sa se marineze bine.
  4. Se incalzeste bine gratarul, se pun bucatile de piept de pui si se lasa pana sunt gata.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.