PIEPT DE CURCAN IN SOS DE PORTOCALE SI MASLINE

O mancare foarte simpla, dietetica si gata in 10 minute – eu am avut carnea deja taiata :).

TACHINO ALL ARANCIA

 

INGREDIENTE:

  • 1 piept de curcan
  • faina
  • 1 ceapa
  • 1 portocala
  • 1/2 de lamaie
  • 100 g de masline negre
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

MOD DE PREPARARE:

  1. Pieptul de curcan se spala, se taie felii subtiri si se trece prin faina. Ceapa se curata si se taie marunt.
  2. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline se pune ceapa, iar cand aceasta capata culoare aurie se pune carnea si se lasa cateva minute, pana se prajeste putin.
  3. Separat se stoarce portocala si jumatatea de lamaie, iar cand carnea este gata se varsa sucul in tigaie, amestecand usor. Se adauga sare si piper dupa gust si se acopera. Se lasa timp de 6-8 minute, la foc mic, pana cand sosul devine cremos.
  4. Se adauga maslinele negre si se mai lasa 1-2 minute. Se serveste cald.

POFTA BUNA!

TACCHINO ARANCIA

Previous Entries TARTA SPIRALATA CU SPANAC SI RICOTTA Next Entries GULAS (GULASCH) UNGURESC

Lasă un răspuns