PASTA CU VINETE, ROSII SI MOZZARELLA

 

 INGREDIENTE PENTRU 2 PERSOANE:

  • 1 vanata
  • 1 mozzarella
  • circa 10 rosii cherry
  • frunze de busuioc proaspat
  • 200 g pasta
  • ulei de masline
  • sare
  • parmezan

MOD DE PREPARARE:

  1. Vanata se spala, se elimina extremitatile si se taie cubulete. Se presara cu sare si se lasa 10 minute sa lase apa care o contine.
  2. Intr-o tigaie cu ulei se pun la prajit cubuletele de vinete, iar cand  sunt rumenite (se prajesc circa 5 minute) se scot pe un servetel de bucatarie sa lase surplusul de ulei.
  3. Pasta se fierbe timpul indicat pe cutie, apoi se scurge de apa si se lasa la racit.
  4. Rosiile cherry se spala si se taie in patru. Mozzarella se scurge de apa si se taie si ea cubulete.
  5. Intr-un castron se amesteca rosiile si mozzarella taiate, cateva frunze de busuioc proaspat, ulei si sare. Se adauga pasta si se amesteca bine totul. Se presara parmezan ras si se serveste. Se decoreaza cu putin busuioc proaspat.

 

pasta cu vinete, rosii si mozzarella

Previous Entries TORT 'TABLA DE SAH' Next Entries PIURE IN 3 STRATURI

Lasă un răspuns